Verzenden Nederland:

Wij werken samen met PostNL. Wij komen elke week minimaal drie keer op het bedrijvenpunt om pakketten weg te brengen. Uw bestelling ligt dus nooit lang op kantoor voor deze verzonden wordt.

Brievenbuspost met track en tracé

Veel van onze producten kunnen door de brievenbus. De verzendkosten daarvoor zijn standaard € 4,60 met track en tracé. De webshop berekent deze kosten automatisch.

Indien u meerdere producten bestelt welke als brievenbuspost volgens de website verzonden kunnen worden, waardoor uw bestelling niet meer door de brievenbus past, dan dient u handmatig ‘brievenbuspost naar pakketpost‘ toe te voegen. Dit product voegt € 2,35 toe aan uw bestelling waardoor wij deze als pakketpost kunnen verzenden.

Wanneer uw verzendkosten niet zouden kloppen, dan ontvangt u van ons een e-mail om dit te corrigeren nadat u uw betaling heeft gedaan.

Brievenbuspost zonder track en tracé

Wij begrijpen dat het niet prettig is voor een klein en goedkoop product dure verzendkosten te moeten betalen. Om die reden bieden wij u ook de mogelijkheid om een product te ontvangen zonder track en tracé code.

Tijdens het afrekenen geeft de webshop zelf aan of u met postzegels kunt verzenden. Dit is afhankelijk van de gekozen producten.

Verzenden met postzegels is altijd op eigen verantwoording en is niet mogelijk in combinatie met AfterPay (achteraf betalen).

Pakketpost

Producten of bestellingen welke niet door de brievenbus passen verzenden wij met pakketpost. De kosten hiervan zijn € 6,95 per pakket/bestelling.

Verzenden België:

Wij verzenden onze producten alleen via pakketpost naar België. De kosten hiervan zijn € 10,59.

Afhalen:

Wij werken momenteel nog vanuit ons kantoor aan huis. Zodra uw bestelling klaar is sturen wij u een e-mail of nemen we telefonisch contact met u op. U kunt uw bestelling dan na afspraak bij ons ophalen. Wij wonen en werken vanuit St. Annastraat 25, 5431 BE Cuijk, Nederland.

U kunt over het algemeen bij ons terecht op verschillende momenten gedurende week. Doordat wij ons bedrijf aan huis hebben, kan het dus bijna altijd wel als er iemand thuis is. Wij vragen u wel om vooraf een afspraak te maken.