Megs Creahoek wordt draaiende gehouden door meerdere personen met één kartrekker:

Maggy

Ik ben dus Maggy, 31 jaar oud en woon in Cuijk. Ik ben samenwonend met Daniël. Ik werk 4 dagen per week op een middelbare school (VMBO basis en kader) en ben deze webwinkel gestart omdat mijn hobby uit de hand begon te lopen. Ik ben altijd wel creatief bezig geweest, er was altijd wel iets te schilderen, plamuren of een kaartje te maken. In 2014 ben ik in contact gekomen met het uitsnijden van stickers en sindsdien is deze hobby steeds groter geworden. Ik hoop ooit nog van deze hobby mijn werk te kunnen gaan maken, vandaar ook de stap naar een webwinkel.

Samenvattend ben ik het creatieve brein achter deze webwinkel; voor alles de post in gaat of opgehaald wordt zitten een aantal stapjes. Het maken van de producten doe ik bijna altijd zelf. Soms krijg ik wat hulp bij het pellen van teksten en het schoonmaken en ontvetten van de producten.

Daniël

Mijn vriend Daniël, is ook een belangrijk persoon voor deze webwinkel. Hij helpt regelmatig met het invoeren van ingekochte producten, inpakken van bestellingen, klantencontact, maar ook bij pakketjes naar de post brengen en aanwezig zijn bij het ophalen van bestelde goederen. Daarnaast helpt hij soms met het pellen van teksten en het schoonmaken/ontvetten van te bestickeren artikelen.

Deze webshop

De webshop is ontstaan uit het uit de hand lopen van Maggy’s hobby. Wat ooit begon met een Facebookpagina om te laten zien wat ik allemaal aan creatieve dingen doe, is doorgegroeid tot een Facebookverkooppagina; met uiteindelijk deze webshop als gevolg. Het bedenken van het plan over hoe de webshop eruit zou moeten gaan zien, hoe producten verdeeld moesten worden in categorieën en welke technische kennis hiervoor nodig was hebben we samen gedaan. Wij hebben de webshop compleet zelf gebouwd, incl. het vullen van de producten.

Overige hulp

Natuurlijk konden wij samen niet alles alleen, wij hebben in het verleden regelmatig hulp gehad van diverse personen, en deze hulp zal in de toekomst ook blijven bestaan. Zoals bijvoorbeeld mijn schoonmoeder, voor het beschikbaar stellen van een ruimte voor de volledige voorraad. En mijn ouders voor het meerijden en helpen beslissen bij de inkoop. Uiteraard zijn ook mijn neefje en nichtje niet te vergeten, zij testen vaak nieuwe producten of passen kleding om te zien hoe bepaalde maten vallen.

Daarnaast hebben we nog een aantal personen die op vrijwillige basis komen helpen in drukken periodes. Zij helpen dan vaak met bestellingen verzendklaar maken en met invoeren van producten.